På plats!

Ja nu är jag äntligen på plats i Aachen. Vi startade på torsdagkvällen efter en trevlig fika i stallet. Jag och pappa delade på körningen medans mamma var den som skulle hålla oss vakna... eller hur det nu var...
Ardbegen var kanon duktig hela resan. Vi var framme i Aachen vid 3 var Ardbeg intsalerad hos familjen rüeben anläggning. Medans vi något trötta efter nattens körning däckade i våran lägenhet med "farmorbodegastyle".

Efter hotellfrukost, urpackning och shoppning på lördagen, begav sig mor och far mot Sverige, med en anhallt vid puttgarden tror jag att de han med:) Jag red Ardbegen och sen fick jag rida en häst  från Sabine innan det blev natten.

Söndagen var oxå den ganska lugn jag red förs en ganska explosiv Ardbeg, innan det blev donnken. På kvällen lånade jag och Dennis (killen som oxå jobbar för sabine) Sabines bil och åkte  in till Aachen där det var julmarknad, villken fin stad det var och jag blev introduserad på Glüevine..

Idag var det första riktiga arbetsdagen som bestått av ridning, skötsel av hästar och nu pannkakor och lite vin, Tack och godnatt



Hej

Hej och välkommen till min nya blogg.. Jag kommer här att skriva lite under min vistelse i tyskland där jag kommer att jobba som beridare hos Sabine Rüeben i Aachen.
Just nu är det packning som gäller, vilket inte har hänt så mycket med...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0